12.9


Surat untuk awak.
Ehem. Assalamualaikum.
Jam menunjukkan pukul 12.27 a.m. Mata tak boleh terlelap. Hanya tangan yang mampu berbicara untuk meluahkan segala rasa yang tersimpan di hati.

SUPERMAN saya dah tidur. Kesian dia. Sebab saya awak tidur lambat kan. Okay okay, saya minta maaf ye wahai buah hati pengarang jantung saya. Have a nice dream, sayang. Mata saya tak boleh terpejam sebab saya terlalu risaukan awak. Dah berhari hari, malah berkali kali awak sakit kepala. Saya risau. Awak pun dah start cakap yang bukan bukan. Please don't say those words. I'm really worry about you, sayang.

Saya nak setiap apa yang kita lalui, semuanya bahagia. Tapi saya tahu, asam garam kehidupan. Pasti ada yang pahit. Sejak bila saya pandai bermadah pujangga ni? Sejak saya dah jatuh hati kat awak lah. Jangan cakap kat saya yang awak tak tahu. Saya rindu nak berbual face to face dengan awak. Saya rindu nak tengok muka awak puas puas sampai awak pun muak tengok muka saya je. Chopp. Jangan cakap yang awak akan muak sebab asyik tengok muka saya je, saya bakar rumah awak nanti. #joke. Saya rindu nak panggil awak hubby depan depan. Aww! #gedik. Well, I miss everything about you. Everything. I repeat it again. EVERYTHING.

Eh awak, nyenyaknya awak tidur. Hee. Esok awak nak pergi check doctor pasal pening kepala awak tu kan. Jadi awak kena tidur awal. Yeah. Pukul 12 pagi memang awal bagi saya. Esok pergi hati-hati okay. Jangan lupa saya. Cehh, padahal kejap je. Hohoi :) Jangan pandang perempuan lain sebab pandangan awak cuma untuk saya sorang. SAHAJA. Ini amaran. Sila ambil berat tentang amaran ini ye sayang. Awak dah janji dengan saya kan yang awak takkan simpan apa-apa rahsia dengan saya. Kan kita dah janji nak kongsi susah senang sama-sama. I believe you, honey. Dan dan dan. Ada lagi amaran. Awak tak boleh cakap pasal perkara-perkara yg boleh buat saya sedih ye. Okay ;) Promise me? Yeahh. Good boy.

Ohh. His eyes his eyes make the stars look like they're not shining. Jyeahh. I love your eyes, sayang. Hee. Saya nak awak tahu yang saya. Saya. Saya. Saya. Err. Saya. Alamak, tetiba tangan cramp. Sayaaa. Sayaaa.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SAYA SAYANG AWAK.Semoga Allah panjangkan umur awak. Semoga Allah hindari awak daripada penyakit yang berbahaya. Semoga Allah kekalkan hubungan kita hingga ke akhir hayat. Amin.

Ya Allah, sungguh aku sayangkan dia ya Allah. Aku sayangkan insan bernama Aizuddin Azri bin Adam.